'Ten Hag staat met drie andere trainers nog steeds op wensenlijstje van Tottenham'

'Ten Hag staat met drie andere trainers nog steeds op wensenlijstje van Tottenham'

20-05-2021 11:01 Laatste update: 12:49
26

Tottenham Hotspur heeft de komst van Ajax-trainer Erik ten Hag naar verluidt nog steeds niet helemaal uit het hoofd gezet. Volgens het doorgaans betrouwbare The Athletic staat Ten Hag samen met drie andere trainers op het wensenlijstje van Tottenham-baas Daniel Levy.

The Spurs zouden ook interesse hebben in Ralf Rangnick (werkzaam binnen het bestuur van de Red Bull-clubs), Roberto Martínez (bondscoach van België) en Graham Potter (manager van Brighton & Hove Albion), zo klinkt het. De komende tijd zal Tottenham gebruiken om een nieuwe manager aan te stellen. Voordat het nieuwe seizoen begint, wil de club dat geregeld hebben. Momenteel staat interim-trainer Ryan Mason voor de groep bij de club uit Noord-Londen.

Het lijkt alleen niet erg waarschijnlijk dat Tottenham een tweede poging gaat wagen voor Ten Hag. De 51-jarige succescoach verlengde onlangs zijn contract bij Ajax en sprak toen duidelijk uit dat hij komende zomer in Amsterdam blijft.

In zijn 3,5 jaar bij Ajax, won Ten Hag vijf prijzen. Hij legde tweemaal beslag op de KNVB Beker én de landstitel en won ook de Johan Cruijff Schaal. Ten Hag krijgt al snel de kans om zijn zesde prijs als Ajax-coach te pakken: in augustus strijdt de club uit de hoofdstad met PSV om de Johan Cruijff Schaal.