Feyenoord verlengt met talent: 'Laten zien dat hij een uitstekende verdediger is'

Feyenoord verlengt met talent: 'Laten zien dat hij een uitstekende verdediger is'

20-05-2021 15:55
45

Sondre Skogen blijft de komende jaren bij Feyenoord. De Rotterdammers hebben de optie in het contract van Skogen gelicht, waardoor hij tot medio 2023 vastligt bij Feyenoord. De twintigjarige Noorse verdediger werd het afgelopen half jaar bij stadgenoot Excelsior gestald.

"Als huurling bij Excelsior heeft Sondre laten zien dat hij een uitstekende verdediger is," vertelt Frank Arnesen, technisch directeur van Feyenoord, op de clubwebsite van de Rotterdammers. "Komend seizoen mag hij dat eens te meer bewijzen bij Feyenoord Onder 21. Dat team heeft natuurlijk een vreemd seizoen gekend (Na verscherping van de coronamaatregelen van het kabinet werd de competitie stilgelegd, red.), maar de ambities blijven overeind: zo snel mogelijk promotie afdwingen naar de Keuken Kampioen Divisie. Sondre moet daar zijn steentje aan bij gaan dragen."

Feyenoord huurde de verdediger in de zomer van 2020 voor een half jaar van Rosenborg BK, waarna hij aansloot bij Feyenoord Onder 21. In de winterstop legden de Rotterdammers de Noorse jeugdinternational tot medio 2021 vast. In het contract was een optie voor nog twee jaar opgenomen, die optie is nu gelicht.

Tijdens zijn verhuurperiode bij Excelsior kwam Skogen zeven keer in actie en maakte hij één doelpunt.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie