Allardyce furieus na wedstrijdanalyse: 'Deze opmerkingen zijn ronduit walgelijk'

Allardyce furieus na wedstrijdanalyse: 'Deze opmerkingen zijn ronduit walgelijk'

20-05-2021 17:05
10

Sam Allardyce maakte woensdagavond, vlak na het thuisduel tegen West Ham United (1-3), bekend na dit seizoen te vertrekken bij het al gedegradeerde West Bromwich Albion. Toch trok de ervaren manager vooral de aandacht met een flinke tirade in de richting van West Ham United-spits Michail Antonio.

Antonio, die de 1-3 voor zijn rekening nam, analyseerde tegenover Sky Sports de wedstrijd. "Het was een lastige wedstrijd voor ons. West Brom speelde heel direct. Grote gasten voorin, lange ballen spelen. Je weet wel, zoals de ploegen van Sam (Allardyce, red.) eigenlijk altijd spelen."

Dit schoot bij 'Big Sam' volledig in het verkeerde keelgat. "Ik hoorde wat hij net zei. Lange ballen op grote gasten... Dat is een enorme belediging voor mij en mijn team", stak de manager van wal. "Michail is een aardige knul, dat weet ik. Maar deze opmerkingen zijn ronduit walgelijk. Hij moet de wedstrijd nog maar even rustig terugkijken, zodat hij kan zien hoe wij daadwerkelijk gespeeld hebben."

Hiermee was de kous nog niet af voor Allardyce. "De laatste zes of zeven jaar gaat nergens anders over, het is het enige wat jullie kunnen roepen, net als Antonio: 'Sam speelt de lange bal'. Het is totale onzin, en dat is het altijd al geweest. Iedereen die zegt dat wij vandaag alleen maar de lange bal hebben gespeeld, is volledig de weg kwijt". 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie