Toonaangevende zaakwaarnemer: 'Principeakkoord tussen Mbappé en Real'

Toonaangevende zaakwaarnemer: 'Principeakkoord tussen Mbappé en Real'

21-05-2021 13:32
32

Kylian Mbappé heeft een principeakkoord bereikt met Real Madrid. Dat heeft de toonaangevende Franse spelersmakelaar Bruno Satin vernomen. De 22-jarige aanvaller ligt nog maar tot medio 2022 vast bij Paris Saint-Germain.

Volgens Satin is het nog niet duidelijk of Mbappé die verbintenis uitdient of dat hij komende zomer al de overstap maakt naar de Spaanse grootmacht. "Mijn gevoel zegt dat hij er klaar voor is. Ik heb ook informatie dat Kylian en zijn familie een principeakkoord hebben met Real Madrid. Er is overeenstemming van de kant van de speler, maar ze hebben ook de toestemming van PSG nodig", zegt de zaakwaarnemer bij het Canal+-programma Late Football Club.

Wedden

Meer odds

Mocht Mbappé zijn contract bij PSG niet willen verlengen, dan staat de Franse topclub voor een dilemma. "Het is duidelijk dat PSG en de Qatarese eigenaren Mbappé niet willen verkopen, maar in dat geval zou hij aan het eind van zijn contract gratis de deur uit kunnen lopen." Dat laatste is echter ook een doemscenario, aangezien de Franse wereldkampioen zo'n 180 miljoen euro heeft gekost.

Le Parisien meldde eerder deze week dat PSG de verbintenis van Mbappé wil verlengen tot medio 2025. De aanvaller zou hoogstens willen bijtekenen tot medio 2023. Eerder slaagden de Parijzenaars er wel in om Neymar langer te binden.