'If you can't beat them': Eagles knipoogt naar PSV en rondt zomertransfer af

'If you can't beat them': Eagles knipoogt naar PSV en rondt zomertransfer af

21-05-2021 17:35
55

Ragnar Oratmangoen speelt komend seizoen bij Go Ahead Eagles. De middenvelder wordt overgenomen van SC Cambuur, dat er dit seizoen niet in slaagde om van de ploeg uit Deventer te winnen.

Oratmangoen promoveerde dit seizoen met Cambuur naar de Eredivisie, maar was heel blij toen hij te horen kreeg dat ook zijn nieuwe club op dat niveau zal gaan acteren. "Ik heb zeker wel even een vreugdedansje gemaakt toen het in Doetinchem 0-0 bleef en Go Ahead Eagles daardoor was gepromoveerd", zegt hij op de website van de Deventer equipe.

De aanvallende middenvelder werd opgeleid door NEC, maar wist daar nooit door te breken. De Nijmegenaren verhuurden hem aan TOP Oss en in de zomer van 2019 pikte Cambuur hem transfervrij op in het Goffertstadion. In twee seizoenen voor de Leeuwarders kwam Oratmangoen tot 47 competitiewedstrijden en twaalf doelpunten.

Doordat Cambuur dit seizoen niet kon winnen van de formatie van trainer Kees van Wonderen, maakt Kowet de transfer wereldkundig met een knipoog. Een paar jaar geleden haalde PSV Nick Viergever van Ajax met 'if you can't beat them, join them' als begeleidende tekst. Go Ahead gebruikt die tekst ook en 'bedankt' de Eindhovenaren voor het idee.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie