Telstar komt met duidelijkheid over Jonker: Een mooie uitdaging

Telstar komt met duidelijkheid over Jonker: "Een mooie uitdaging"

Gepubliceerd: zaterdag 22 mei 2021 om 11:54za 22-05-2021 om 11:54

Andries Jonker blijft Telstar trouw. De trainer en technisch directeur van De Witte Leeuwen heeft zijn contract met één jaar verlengd. Geïnteresseerde clubs grijpen (vooralsnog) mis.

Jonker heeft het een en ander teweeg gebracht bij Telstar. De club heeft een van de laagste begrotingen van de Keuken Kampioen Divisie, maar eindigde vorig seizoen tiende en dit seizoen dertiende.

"Met de corona en de onzekerheden die daarbij komen kijken hebben wij natuurlijk goed moeten kijken naar het algehele plaatje. Dan zie ik dat wij flinke stappen gemaakt hebben in de sportieve organisatie", zegt Jonker op de clubsite. "Voetbaltechnisch gezien hebben wij de afgelopen twee jaar lang in het linkerrijtje gebivakkeerd, maar door vaak vele afwezigen in de coronaperiode en de zogenoemde 'wegzakkertjes' in de laatste minuten zijn we in de eindfase van dit seizoen uiteindelijk toch uit het linkerrijtje gekukeld."

"Daar ligt voor mij en mijn stafleden een mooie uitdaging voor het komende seizoen. Wat wij ook zien is dat wij de afgelopen 2 seizoenen voor tien spelers de stap omhoog zijn geweest. Daarmee bewijzen wij eens te meer een springplank te zijn voor jonge talenten die zich bij ons hebben kunnen ontwikkelen", zegt Jonker.

Jonker heeft de afgelopen seizoenen indruk gemaakt bij Telstar. Verschillende clubs uit de Keuken Kampioen Divisie én Eredivisie hebben hem op het lijstje staan. Jonker sprak met Almere City en werd ook genoemd bij Sparta, mocht Henk Fraser daar weggaan.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws