Geen Den Bosch of Wolfsburg voor Sneijder: 'Komende twee jaar denk ik van niet'

Geen Den Bosch of Wolfsburg voor Sneijder: 'Komende twee jaar denk ik van niet'

22-05-2021 13:15
36

Wesley Sneijder stapt niet in bij FC Den Bosch en zal Mark van Bommel niet volgen naar een eventuele nieuwe club. De recordinternational van Oranje traint op de velden van amateurvereniging DHSC samen met zijn broer Rodney talentvolle spelers.

Sneijder verwacht niet dat hij nog in zal stappen bij Den Bosch. Samen met handelspartner Ebert Dollevoet was hij in beeld om aandelen van de club over te nemen, maar dat lijkt er niet van te gaan komen. "Dat staat op een laag pitje", zegt de voormalig middenvelder tegen de NOS. "De kans is heel groot dat het definitief niets wordt."

Ook een trainersklus samen met Van Bommel, die goed op kan schieten met Sneijder, lijkt er voorlopig niet in te zitten. Een flirt met FC Utrecht liep op niets uit. "We hebben daar wel intern wat mensen over gesproken. Bommel en ik zijn jarenlang met elkaar opgetrokken bij Oranje. De combinatie klikt, we hebben een goede band. Het is toen spaak gelopen en ik weet niet waarom. Wij waren er wel klaar voor."

Van Bommel wordt nu genoemd bij VfL Wolfsburg en lijkt binnen afzienbare tijd aangesteld te gaan worden in Duitsland. Sneijder denkt niet met hem mee te gaan. "Grappig dat je het vraagt, want we hebben zoiets wel besproken. Ik weet zeker dat hij me graag mee zou nemen, maar ik begin nu met mijn trainerscursus. Ik loop stage bij DHSC en moet veel hier zijn, dus de komende twee jaar zie ik het niet gebeuren."