NEC wordt niet warm van mogelijke NAC-bonus van 100.000 euro: 'Dat is onze bonus'

NEC wordt niet warm van mogelijke NAC-bonus van 100.000 euro: 'Dat is onze bonus'

22-05-2021 17:03
27

NEC-trainer Rogier Meijer wordt niet warm of koud van de bonus die op de NAC-spelers wacht bij promotie naar de Eredivisie. NAC en NEC strijden zondagavond om het állerlaatste Eredivisie-ticket voor volgend seizoen.

Omroep Brabant meldde vrijdag dat de NAC-selectie honderdduizend euro krijgt bij promotie. In gesprek met Voetbal International reageert Meijer op dat nieuws. "Als wij winnen, gaan we naar de Eredivisie. Dat is onze bonus", stelt de oefenmeester. "We hebben geen externe motivatie nodig. De jongens van NAC hebben dat waarschijnlijk ook niet nodig. Dit is het mooiste wat je kan meemaken en we willen heel graag winnen."

Wedden

Meer odds

"We hebben ons goed voorbereid, meer kunnen we niet doen", gaat Meijer verder. "Het wordt een speciale dag. We moeten er ook van genieten, want dit zijn speciale wedstrijden die je misschien niet vaak speelt in je carrière."

NEC schakelde Almere City en Roda JC al uit in de play-offs om promotie/degradatie. Meijer heeft in genoten van die duels. "Bij de halve finale was het als trainer een heerlijk gevoel om die spanning te voelen. Dat deed me denken aan de tijd dat ik dit soort wedstrijden meemaakte als speler. Dat gevoel in je buik, ergens naar toeleven." De aftrap van de finale van de play-offs staat om 18.00 uur gepland in het Rat Verlegh Stadion.