'Ik denk dat ik weg moet bij Feyenoord, zodat ze jonge spelers kunnen halen'

'Ik denk dat ik weg moet bij Feyenoord, zodat ze jonge spelers kunnen halen'

23-05-2021 07:52
104

Nicolai Jörgensen verwacht dat hij zondagmiddag zijn laatste duel in het shirt van Feyenoord gaat spelen. De Deense spits denkt dat zijn club hem na dit seizoen wil verkopen, om op die manier financiële ruimte te maken om een aantal nieuwe spelers naar De Kuip te halen.

In een uitgebreid interview met het Deense B.T. Sport laat Jörgensen zich uit over zijn situatie in Nederland. De aanvaller werd de afgelopen transferperiodes ook al gelinkt aan een transfer. "We moeten zondag onze laatste wedstrijd winnen en ons kwalificeren voor Europees voetbal", begint Jörgensen. "Maar ik denk dat ik weg moet bij Feyenoord, zodat ze geld krijgen om wat jonge spelers te halen."

Een transfer of niet, het verandert niets aan het gevoel van Jörgensen over de Rotterdamse club. "Het zal fijn zijn om dit seizoen goed te eindigen, bij een club die ontzettend veel voor me heeft betekend."

Al snel wordt de aandacht vervolgens verlegd naar FC Kopenhagen, de club waar hij voor zijn Feyenoord-tijd onder contract stond. Jörgensen durft niet te zeggen of er na dit seizoen een comeback gaat komen. "Mijn gevoelens voor Kopenhagen zijn niet veranderd. Ik mis de club soms wel een beetje. Maar of het nu al tot een terugkeer gaat komen, weet ik niet."