Feyenoord in verband gebracht met NEC-talent: 'De top kijkt naar hem'

Feyenoord in verband gebracht met NEC-talent: 'De top kijkt naar hem'

23-05-2021 11:44
39

NEC-verdediger Bart van Rooij mag zich in de belangstelling verheugen van Feyenoord. Dat weet Hans Kraay jr. Algemeen directeur Wilco van Schaik van de Nijmegenaren spreekt de interesse van de Rotterdammers zeker niet tegen bij Goedemorgen Eredivisie.

"Klopt het dat er van de topclubs onder andere interesse is van Feyenoord?", vraagt Kraay tijdens het ESPN-programma aan Van Schaik, die erkent dat Van Rooij er goed opstaat. "Nou welke naam, er is wel heel veel interesse voor hem. En ook de top kijkt naar hem. Dat hebben we al eens eerder besproken: we hebben El Karouani, Tavsan… Dat is als je jonge spelers hebt: dan is er interesse. Maar Hans zit wel scherp weer."

De negentienjarige rechtsback is dit seizoen een vaste waarde bij NEC. Hij scoorde donderdag nog op prachtige wijze tegen Roda JC in de halve finale van de play-offs om promotie/degradatie. De Gelderse club en Van Rooij strijden zondag met NAC Breda om promotie naar de Eredivisie. Hij heeft een contract tot medio 2022 in De Goffert, maar NEC beschikt over een optie om die verbintenis te verlengen.