Feyenoord ziet toekomst in Hendriks: 'Slot gaat met hem aan de gang'

Feyenoord ziet toekomst in Hendriks: 'Slot gaat met hem aan de gang'

Gepubliceerd: zondag 23 mei 2021 om 12:29zo 23-05-2021 om 12:29

Ramon Hendriks krijgt volgend seizoen een kans bij Feyenoord. Coach Arne Slot wil aan de slag met de aan NAC Breda verhuurde verdediger, zo weet Ton Lokhoff.

"Ik vind dat hij het bij NAC heel goed doet", zegt de technisch directeur van de Brabanders bij Goedemorgen Eredivisie van ESPN. "Ik vind dat hij op zijn leeftijd alles heeft voor een centrale verdediger. Hij speelt nu linksback, maar hij heeft snelheid, is groot, heeft een goede linkervoet en is een goede voetballer. Hij maakt nog zijn foutjes, maar welke voetballer doet dat niet?"

Lokhoff acht de kans heel klein dat Hendriks volgend seizoen nog in het Rat Verlegh Stadion speelt. "Ik zou hem graag bij NAC willen houden, maar ik ken Arne Slot en ik weet dat hij daarmee aan de gang gaat", aldus de directeur, die de nieuwe Feyenoord-trainer bij NAC onder zijn hoede had.

Hendriks maakte in januari de tijdelijke overstap naar NAC, waarmee hij het zondag opneemt tegen NEC in de finale van de play-offs om promotie naar de Eredivisie. Hij kwam negentien keer in actie in de Keuken Kampioen Divisie.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Breekt Hendriks komend seizoen door bij Feyenoord?

Ja
78%
Nee
22%
(1013 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws