'Mbappé is een Parijzenaar, Frans en wil graag blijven: maak je geen zorgen'

'Mbappé is een Parijzenaar, Frans en wil graag blijven: maak je geen zorgen'

24-05-2021 09:12 Laatste update: 09:35
22

Paris Saint-Germain-eigenaar Nasser Al-Khelaïfi ontkent de geruchten over een eventueel principeakkoord tussen Kylian Mbappé en Real Madrid. Volgens Al-Khelaïfi speelt de jonge Fransman ook na de zomer gewoon in Parijs.

Zondag won PSG, mede door een doelpunt van Mbappé, met 0-2 van Stade Brest in de laatste competitiewedstrijd van het seizoen. De Parijzenaren liepen de titel mis, maar werden wel tweede in de Ligue 1. Na afloop van de wedstrijd reageerde eigenaar Al-Khelaïfi op de transfergeruchten rondom Mbappé. "Of Kylian zijn laatste wedstrijd voor PSG gespeeld heeft? Absoluut niet. Kylian is een speler van onze club en wil graag hier blijven", gaf de eigenaar aan, opgetekend door verschillende Franse media.

Wedden

Meer odds

Vrijdag kwam de toonaangevende Franse spelersmakelaar Bruno Satin met het nieuws naar buiten dat Mbappé persoonlijk akkoord was met een overstap naar het Spaanse Real Madrid. Mbappé heeft nog tot medio 2022 een contract in Parijs, maar heeft nog niet bijgetekend. "Maak je geen zorgen, laat ons maar het werk doen", gaat Al-Khelaïfi verder. "Hij is Parijzenaar, hij is Frans en hij houdt van Parijs: er zijn geen problemen."