Bijlow baalt ondanks Europees ticket van Feyenoord-seizoen: 'Is helaas niet geval'

Bijlow baalt ondanks Europees ticket van Feyenoord-seizoen: 'Is helaas niet geval'

24-05-2021 22:59
67

Justin Bijlow kijkt niet helemaal tevreden terug op het seizoen van Feyenoord. De Rotterdammers verzekerden zich zondag van een ticket voor de Conference League-voorrondes door FC Utrecht in de play-offfinale te verslaan. Bijlow had echter gehoopt op meer.

"Ik denk niet dat het de doelstelling was om voorronde Conference League te gaan spelen volgend seizoen", vertelt Bijlow voor de camera van RTV Rijmond. "We hadden minimaal op de Europa League gehoopt. Dat is helaas niet zo. Gelukkig hebben we wel nog op de laatste dag überhaupt nog Europees voetbal kunnen halen. Feyenoord hoort namelijk in Europees verband te spelen."

Wedden

Meer odds

Nu het Feyenoord-seizoen erop zit, kan Bijlow zich focussen op het vervolg van het EK onder 21 met Jong Oranje. Een aantal maanden geleden werd de 23-jarige goalie nog gepasseerd door coach Erwin van de Looi, omdat hij toen wedstrijdritme miste. Ondanks dat Bijlow de laatste weken wel veel wedstrijden speelde, is het nog geen uitgemaakte zaak dat hij tegen Jong Frankrijk onder de lat staat. "We zullen we de komende dagen zien wie er tegen Frankrijk gaat spelen. De bondscoach zei alleen dat moest spelen bij Feyenoord. Dat heb ik gedaan. Ik heb er dus goede moed in."

Volgende week maandag speelt Jong Oranje de kwartfinale van het EK onder 21 tegen de leeftijdsgenoten van Jong Frankrijk. In de Hongaarse Bozsik Aréna staat de aftrap voor dat duel dan om 18.00 gepland.