'Ik weet dat er een bod is uitgebracht door Ajax, dat is alles wat ik kan zeggen'

'Ik weet dat er een bod is uitgebracht door Ajax, dat is alles wat ik kan zeggen'

Gepubliceerd: dinsdag 25 mei 2021 om 08:52di 25-05-2021 om 08:52

Ajax heeft een bod uitgebracht op Kamaldeen Sulemana. Dat laat de negentienjarige Ghanees zelf weten in gesprek met BT. Hij staat al geruime tijd in de warme belangstelling van de Nederlandse kampioen.

Ajax-directeur Marc Overmars en hoofdscout Henk Veldmate waren onlangs in Denemarken om Sulemana aan het werk te zien tijdens het duel van FC Nordsjaelland met FC Kopenhagen (2-2). Ook Manchester United en Liverpool zitten echter achter de vleugelaanvaller aan, zo bevestigde zijn trainer Flemming Pedersen vorige week.

Sulemana speelde maandag de laatste wedstrijd van het seizoen met Nordsjaelland. Tegen Bröndby IF werd met 2-0 verloren. "Ja, dit was waarschijnlijk mijn laatste wedstrijd in Denemarken", vertelt hij aan BT. "Maar we hebben nog geen definitieve beslissing genomen over mijn toekomst. We zullen moeten zien."

Sulemana gaf eerder al te kennen dat hij op de hoogte is van de interesse van Ajax. "Ik weet dat er een bod is uitgebracht door Ajax", stelt de dribbelaar. "Dat is alles wat ik erover kan zeggen, ik kan niet verder ingaan op details. Maar er is een bod uitgebracht." Transferexpert Fabrizio Romano meldde ook al dat de Amsterdammers in tegenstelling tot onder meer United een voorstel hadden neergelegd bij Nordsjaelland.

Sulemana was dit seizoen goed voor tien doelpunten en acht assists in dertig duels. Hij heeft een contract tot medio 2024 en moet naar verluidt minstens twaalf miljoen euro opleveren.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws