Transfernieuws uit Madrid: 35-jarige Modric tekent bij en gaat decennium vol maken

Transfernieuws uit Madrid: 35-jarige Modric tekent bij en gaat decennium vol maken

25-05-2021 12:00
12

Luka Modric blijft definitief langer verbonden aan Real Madrid. De 35-jarige middenvelder liep deze zomer uit zijn contract in Spanje, maar heeft zijn verbintenis bij De Koninklijke met één jaar verlengd.

Dat meldt Real dinsdagochtend via de officiële kanalen van de club. De Kroatische middenvelder tekent voor één jaar bij en ligt nu tot 30 juni 2022 vast in Madrid. Na de zomer gaat Modric alweer zijn tiende seizoen in als speler van Real.

Afgelopen seizoen was Modric, die vijfendertig wedstrijden speelde in de Primera División, één van de steunpilaren in het elftal van trainer Zinédine Zidane. De ervaren Kroaat was eerder al dichtbij contractverlenging in Spanje, maar nu is een langer dienstverband bij Real echt een feit.

Modric kwam in de zomer van 2012 voor ruim dertig miljoen euro over van het Engelse Tottenham Hotspur. In zijn tijd bij Real won hij tweemaal de landstitel, vier keer de Champions League, drie keer de SuperCopa, drie keer de UEFA Super Cup, vier keer het WK voor clubteams en één keer de Spaanse beker.