Rotterdammer Doekhi over eventuele transfer: 'Feyenoord is een grote club'

Rotterdammer Doekhi over eventuele transfer: 'Feyenoord is een grote club'

25-05-2021 12:08
98

Danilho Doekhi eindigde dit seizoen met Vitesse boven Feyenoord, maar hij sluit een transfer naar de Eredivisie-concurrent niet per se uit. Trainer Thomas Letsch van de Arnhemmers zei eerder dat een stap naar Feyenoord geen vooruitgang is.

"Ik heb het gelezen en er zit natuurlijk een kern van waarheid in, als je naar de stand kijkt. Maar Feyenoord is een grote club hè, dus je weet het niet", zegt Doekhi in gesprek met RTV Rijnmond over een mogelijke transfer.

De link met Feyenoord is in ieder geval snel gelegd. Doekhi komt uit Rotterdam, speelde in de jeugd van Excelsior en dit seizoen liet hij zien de stap naar de Eredivisie-top aan te kunnen. Bovendien is zijn vader fanatiek Feyenoord-supporter. "Feyenoord is een mooie club maar zolang ze zich niet melden hoef ik er ook niet over na te denken", reageert de 22-jarige verdediger.

Doekhi weet evenwel dat er interesse zal zijn in de spelers van Vitesse na een sterk seizoen. "Voor mij? Ik heb nog een contract voor volgend jaar. We gaan kijken hoe het loopt en vooralsnog speelt er niets." De Jong Oranje-speler werd al in verband gebracht met Rangers FC, Fulham, Newcastle United, Atalanta Bergamo en Norwich City.