Willem II gaat niet door met Petrovic: 'We kunnen niet aan die wensen voldoen'

Willem II gaat niet door met Petrovic: 'We kunnen niet aan die wensen voldoen'

25-05-2021 14:34 Laatste update: 14:42
128

Willem II gaat voor volgend seizoen op zoek naar een nieuwe trainer. Zeljko Petrovic, die de club voor de Eredivisie wist te behouden, verlaat het Koning Willem II Stadion.

De club heeft ervoor gekozen om op zoek te gaan naar een nieuwe trainer, zo valt er te lezen op de clubsite van de Tricolores. "We hebben afgelopen week het seizoen uiteraard geëvalueerd en daarna over de toekomst gesproken", zegt technisch directeur Joris Mathijsen. "Daaruit is gebleken dat we aan zijn wensen qua invulling van de staf en selectie voor komend seizoen niet kunnen voldoen."

Wedden

Meer odds

Mathijsen is de ervaren oefenmeester wel bijzonder dankbaar. "De afgelopen maanden hebben we zeer intensief en prettig met Zeljko samengewerkt. Hij heeft een geweldige prestatie neergezet door de club vanuit een sportief moeilijke situatie naar direct lijfsbehoud te loodsen. Daarvoor verdient hij onze complimenten en dankbaarheid."

De trainer zelf hoopt dat Willem II ook zonder zijn leiding een mooie toekomst in de Eredivisie tegemoet gaat. "Ik ben trots dat Willem II mij de kans en het vertrouwen heeft gegeven om de club in de Eredivisie te houden. Dat is het niveau waar de club thuishoort. Ik wil spelers, staf, directie en kantoorpersoneel bedanken voor de manier waarop ik ontvangen ben en heb kunnen werken."