'Ten Hag toch niet meer op Spurs-lijstje, Belgische bond moet wel vrezen'

'Ten Hag toch niet meer op Spurs-lijstje, Belgische bond moet wel vrezen'

25-05-2021 15:35
131

Tottenham Hotspur is nog altijd op zoek naar een manager voor volgend seizoen, maar volgens Sky Sports is Ajax-trainer Erik ten Hag definitief niet meer in beeld. Roberto Martinez, bondscoach van België, zou wel nog op het lijstje staan.

In Engeland zijn de berichten tegenstrijdig of Martinez en Ten Hag nog in gesprek zijn met Tottenham. The Athletic wist maandag te melden dat de oefenmeester van Ajax wel nog kanshebber was, maar Sky Sports beweert nu dat dat niet zo is. Martinez, die in eerste instantie niet genoemd werd, zou nu wél benaderd zijn en tegenover vrienden hebben aangegeven dat hij de klus wel ziet zitten.

Wedden

Meer odds

Ook Brighton-manager Graham Potter en Ralf Rangnick (ex-RB Leipzig) blijven in de running om de nieuwe trainer van Steven Bergwijn bij Spurs te worden. De club zoekt al een tijdje naar een opvolger voor José Mourinho, die gedurende het seizoen werd ontslagen. Ryan Mason, de jonge trainer die hem op interim-basis verving, krijgt geen kans om het op vaste basis te proberen in Noord-Londen.