'Vertrokken aanvaller wil na één seizoen dolgraag weer terugkeren bij Chelsea'

'Vertrokken aanvaller wil na één seizoen dolgraag weer terugkeren bij Chelsea'

Willian zou graag willen terugkeren bij Chelsea. De Braziliaanse aanvaller vertrok afgelopen zomer transfervrij bij The Blues en is nu actief bij Arsenal. The Gunners zouden ook wel mee willen werken aan een vertrek van Willian.

Sky Sports maakt dinsdag melding van de opvallende transferwens van Willian. De buitenspeler heeft in principe nog een contract tot medio 2023 bij Arsenal. De nummer acht van het afgelopen Premier League-seizoen moet echter geld vrijmaken om spelers te kunnen kopen op de transfermarkt. Daardoor staat de club niet onwelwillend tegenover een Willian-exit.

Het is niet bekend of Arsenal óók wil meewerken aan een transfer van de zeventigvoudig international, als Willian naar concurrent Chelsea vertrekt. Er zijn echter meer opties: een aantal andere clubs uit Europa én het Inter Miami van David Beckham zouden ook in de markt zijn voor Willian. De voorkeur van de rechtspoot gaat echter uit naar een Chelsea-terugkeer.

Bij Arsenal heeft Willian niet zijn beste seizoen uit zijn loopbaan achter de rug. In 25 competitieduels was hij goed voor één doelpunt en vijf assists. Willian greep met Arsenal ook naast Europees voetbal.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s