'Duitse top toont interesse in uitblinker St. Juste: Mainz verlangt miljoenen'

'Duitse top toont interesse in uitblinker St. Juste: Mainz verlangt miljoenen'

25-05-2021 18:49
58

Jeremiah St. Juste wordt begeerd door Borussia Dortmund. Volgens berichten uit Duitsland staat de verdediger, die door Frank de Boer opgenomen is in de voorselectie voor het EK van deze zomer, er heel goed op in de top van de Bundesliga.

Dortmund zou namelijk niet de enige club zijn die interesse heeft in de 24-jarige rechtspoot. Volgens Bild heeft ook Bayer Leverkusen al geïnformeerd bij FSV Mainz, dat minimaal vijftien miljoen euro voor de Nederlander wil ontvangen.

In de zomer van 2019 verliet St. Juste de Eredivisie na voor sc Heerenveen en Feyenoord gespeeld te hebben. Bij Mainz tekende hij een verbintenis tot medio 2023 en groeide hij uit tot onbetwist basisspeler. Met nog twee contractjaren over zou de Groninger zijn club dus nog geld op kunnen leveren.

Woensdag hoort St. Juste of hij door De Boer is uitverkozen om mee te gaan naar het EK van komende zomer. De bondscoach maakt dan zijn 26-koppige spelersgroep bekend. Tijdens de vorige interlandperiode zat de Mainz-verdediger erbij, maar debuteerde hij niet.