Petrovic laat zich uit over Willem II-vertrek: 'Mijn salaris? Haha, nee'

Petrovic laat zich uit over Willem II-vertrek: 'Mijn salaris? Haha, nee'

25-05-2021 21:12
64

Zeljko Petrovic staat volgend seizoen niet meer voor de groep bij Willem II. De oefenmeester ging twee keer in gesprek met Joris Mathijsen en Martin van Geel, maar tot een overeenkomst kwamen de twee partijen niet. Petrovic kan er mee leven.

Afgelopen donderdag vond het eerste gesprek plaats, maandagavond de tweede. "Toen op een gegeven moment duidelijk werd dat we er niet uitkwamen, heb ik een goede fles rode wijn opengetrokken en hebben we nog een hele tijd zitten praten, over van alles", vertelt Petrovic in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Dus ik heb totaal geen rancune richting Joris en Martin. We zijn als grote mannen uit elkaar gegaan. Zij zijn mij dankbaar en ik ben hen dankbaar voor de kans die ze me hebben gegeven."

Petrovic kreeg na het nieuws dat hij vertrekt bij Willem II de nodige berichten. "Ik heb ze nog lang niet allemaal geopend, want ik ben bang dat ik dan te emotioneel word. Ik doe er gewoon telkens een paar."

Maar waarom kwam Petrovic niet tot een akkoord met de club uit Tilburg? Hij wil het niet zeggen. "Mijn salaris? Haha. Nee, daar heeft het zeker niet mee te maken. En wensen op spelersgebied? Ook niet. Ik wil die prachtige maanden niet verpesten door iets verkeerds te zeggen. Ik respecteer het besluit van de clubleiding. Zij vinden dat iets anders beter is voor de club dan hoe ik er over denk. Dat kan. En zij moeten het bepalen. Zij worden afgerekend op hun keuzes."