Telegraaf: Van Bommel zet in op komst Ihattaren bij Wolfsburg-aanstelling

Telegraaf: Van Bommel zet in op komst Ihattaren bij Wolfsburg-aanstelling

Gepubliceerd: dinsdag 25 mei 2021 om 22:33di 25-05-2021 om 22:33

Laatste update: dinsdag 25 mei 2021 om 23:30di 25-05-2021 om 23:30

Als Mark van Bommel daadwerkelijk trainer wordt van VfL Wolfsburg, dan wil hij Mohamed Ihattaren graag meenemen naar Duitsland. Van Bommel ligt momenteel op pole position om de nieuwe coach van Die Wölfe te worden.

De Telegraaf meldt dinsdagavond dat Van Bommel Ihattaren graag mee wil nemen naar Wolfsburg. Volgens de ochtendkrant 'houdt PSV zich niet doof' voor belangstelling in de negentienjarige aanvallende middenvelder. Ihattaren zou volgend seizoen alleen nog een kans krijgen van trainer Roger Schmidt als hij zich voorbeeldig gedraagt.

Het contract van Ihattaren loopt komende zomer af bij PSV. Vooralsnog komen beide partijen nog niet tot een akkoord over een verlenging. Ihattaren raakte dit seizoen ook meerdere keren in opspraak: zo clashte hij met trainer Schmidt, bestaan er twijfels bij de keren dat hij zich ziek meldde en werd hij al een keer disciplinair geschorst. 

Wolfsburg heeft overigens ook belangstelling in FC Volendam-verdediger Micky van de Ven. De nummer vier van het afgelopen Bundesliga-seizoen ziet in Van de Ven een verdediger voor de toekomst.

Waar Ihattaren juist een moeizaam seizoen kende, maakte Van de Ven indruk. De twintigjarige stopper werd onder meer uitgeroepen tot Talent van het Jaar in de Keuken Kampioen Divisie.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws