ED laat ander geluid horen over De Jong-comeback: 'Wil alleen weg als het moet'

ED laat ander geluid horen over De Jong-comeback: 'Wil alleen weg als het moet'

25-05-2021 22:52
65

Het Eindhovens Dagblad heeft de interesse van PSV in Luuk de Jong genuanceerd. Het medium stelt dat men de kans enkele weken geleden 'minimaal' schatte dat De Jong daadwerkelijk terug naar Eindhoven zou komen.

Bronnen rond de dertigjarige spits deelden deze week met het ED dat De Jong 'geen haast' heeft om terug te gaan naar PSV. Dat zou alleen kunnen gebeuren als er iets zou veranderen bij zijn huidige club Sevilla. De Jong is gelukkig in Zuid-Spanje en wil eigenlijk alleen weg als hij moet vertrekken.

Het ED meldt echter ook dat Sevilla bezig is met het halen van een nieuwe spits. Het medium laat in het midden wat dat betekent voor een eventuele exit van De Jong. De Telegraaf stelde eerder op de dinsdagavond dat de komst van een nieuwe Sevilla-spits de kans op een terugkeer van De Jong kan vergroten.

De Telegraaf en Voetbal International maakten dinsdag melding van de mogelijke terugkeer van De Jong. Tussen 2014 en 2019 was de 35-voudig Oranje-international actief voor PSV. Daarin groeide hij uit tot captain én boegbeeld van de club. Bij Sevilla heeft De Jong alleen een minder tweede seizoen achter de rug. De geboren Zwitser verloor de concurrentiestrijd van Youssef En-Nesyri, waardoor hij vaker op de bank moest zitten dan hem lief is.