VI: niet alleen AZ, ook Feyenoord volgt Pavlidis, ook Argentijnse stopper in beeld

VI: niet alleen AZ, ook Feyenoord volgt Pavlidis, ook Argentijnse stopper in beeld

26-05-2021 07:11 Laatste update: 07:23
161

Vangelis Pavlidis wordt niet alleen gevolgd door AZ, maar ook door Feyenoord, meldt Voetbal International. De Stadionclub heeft ook de Argentijnse verdediger Alexander Barboza op de radar staan: beide spelers worden gezien als mogelijke opvolgers voor Nicolai Jörgensen en Marcos Senesi.

Pavlidis gaat zijn laatste contractjaar bij Willem II in en de Tricolores staan daarom open voor een transfer. Eerder deze week werd al duidelijk dat AZ hem op de korrel heeft. Volgens berichtgeving uit Pavlidis' geboorteland Griekenland zou de spits drie miljoen euro moeten kosten. Feyenoord kan zich vooralsnog niet veel veroorloven, maar een eventuele verkoop van Nicolai Jörgensen zou wat extra geld in het laatje kunnen brengen.

De Eredivisie-topscorer van 2016/2017 heeft net als Pavlidis nog één contractjaar voor de boeg. De dertigjarige Deen drukt zwaar op de Feyenoord-begroting en staat zelf ook open voor een transfer.

Argentijnse kandidaat-opvolger voor Senesi
Een vertrek van Marcos Senesi lijkt in de maak: volgens VI heeft Feyenoord geprobeerd om zijn tot 2023 doorlopende contract open te breken, maar heeft de centrale verdediger dat aanbod afgeslagen. Senesi heeft zich in de voorbije twee seizoenen internationaal in de kijker gespeeld en zou gevolgd worden door onder meer AC Milan.

De naam van Alexander Barboza zou 'rondzoemen' in De Kuip, mocht diens landgenoot Senesi inderdaad vertrekken. De 26-jarige centrale verdediger kwam in eigen land uit voor onder meer River Plate en Independiente, maar speelt sinds begin 2021 voor Libertad in Paraguay. Daar ligt hij nog tot eind 2023 vast.