Breaking news

Spaanse media hard voor Koeman en Barcelona: 'De nachtmerrie ging door'

'Bommm diaaaaaa': PSV presenteert na Drommel tweede zomerversterking

'Bommm diaaaaaa': PSV presenteert na Drommel tweede zomerversterking

Gepubliceerd: woensdag 26 mei 2021 om 09:02wo 26-05-2021 om 09:02

Laatste update: woensdag 26 mei 2021 om 11:03wo 26-05-2021 om 11:03

PSV heeft na Joël Drommel zijn tweede aanwinst voor het komende seizoen binnen. André Ramalho komt de gelederen versterken, hebben de Eindhovenaren woensdagochtend bekendgemaakt.

De Braziliaanse verdediger komt over van Red Bull Salzburg, waar hij al eens samenwerkte met huidig PSV-trainer Roger Schmidt. Hij heeft in Eindhoven voor drie seizoenen getekend, maakt PSV bekend via de officiële kanalen. "Met André Ramalho halen we een ervaren centrale verdediger naar PSV die bekend is met de voetbalfilosofie van Roger Schmidt en de kwaliteiten heeft om dat op het veld uit te voeren", wordt hij geïntroduceerd door technisch manager John de Jong.

Ramalho won in Oostenrijk zes landstitels en vijf bekers. In Eindhoven wil hij zijn erelijst uitbreiden. "Ik ben een speler die altijd alles geeft, speelt voor de prijzen en dat ook met PSV wil doen", laat hij weten. PSV had de centrale verdediger al langere tijd op de korrel. "Het eerste contact met PSV dateert van vorig seizoen. Destijds kwam het nog niet tot een overstap. Ik ben erg blij dat het nu wel gelukt is. Ik ken de historie van PSV, de warme band met Brazilië en de goede naam die de PSV-supporters hebben."

PSV is met het aantrekken van Drommel en Ramalho overigens nog lang niet klaar op de transfermarkt. De Eindhovenaren jagen op de Oostenrijker Philipp Mwene, hopen de transfervrije Marco van Ginkel definitief binnen te halen en willen ook oude bekenden Davy Pröpper én Luuk de Jong terughalen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws