'Bijzondere dag voor St. Juste: Dortmund opent gesprekken over transfer'

'Bijzondere dag voor St. Juste: Dortmund opent gesprekken over transfer'

Gepubliceerd: woensdag 26 mei 2021 om 12:37wo 26-05-2021 om 12:37

Jeremiah St. Juste staat voor een transfer naar een Duitse topclub. Borussia Dortmund lijkt op dit moment het meest concreet en heeft volgens Sport1 de onderhandelingen met de entourage van de verdediger van FSV Mainz geopend.

St. Juste is voor vijftien tot twintig miljoen euro beschikbaar, klinkt het. De Oranje-international, die in de zomer van 2019 voor een bedrag van acht miljoen overkwam van Feyenoord, speelde zich dit seizoen in de kijker bij Mainz. Hij kwam in 32 van de 34 Bundesliga-wedstrijden in actie.

Het Duitse magazine Kicker loopt minder hard van stapel dan Sport1: Mainz zou nog wachten op het eerste officiële bod van een geïnteresseerde club. Naast Dortmund heeft ook Bayer Leverkusen interesse in St. Juste. Omdat hij ook als rechtsback uit de voeten kan, wordt St. Juste gezien als een goede transferoptie. 

Het sterke seizoen van St. Juste werd onlangs beloond met een plek in de voorselectie van Oranje voor het EK van aankomende zomer. Bondscoach Frank de Boer maakt woensdagmiddag zijn definitieve EK-selectie van 26 spelers bekend.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws