St. Juste is niet gebeld door De Boer en hoorde het van een journalist

St. Juste is niet gebeld door De Boer en hoorde het van een journalist

Gepubliceerd: woensdag 26 mei 2021 om 19:49wo 26-05-2021 om 19:49

Jeremiah St. Juste heeft geen belletje gekregen van bondscoach Frank de Boer en moest het nieuws dat hij niet naar het EK gaat vernemen van een journalist. Dat laat zijn broer en tevens zaakwaarnemer weten aan De Telegraaf.

St. Juste dacht tot het allerlaatste moment dat hij er wél bij zou zijn. Yoshua, de broer van, zegt dat St. Juste om twee minuten voor half drie de hoop nog dat hij naar het EK zou gaan. "Dat je dan via een journalist moet horen dat je er niet bij zit...", zegt hij. "Kort daarop kregen we via via hetzelfde te horen en het filmpje van de KNVB om half drie was de bevestiging. Eerder kregen we links en rechts de berichten door van spelers die waren afgevallen. Stiekem hoop je dan dat Jeremiah naar het EK gaat."

Yoshua St. Juste tilt er niet al te zwaar aan dat De Boer niet gebeld heeft, omdat de bondscoach wellicht eerst de spelers zou bellen die al langer bij de selectie zitten. "Jeremiah had er alleen in de laatste interlandperiode bijgezeten."

"Dan denk je als een telefoontje uitblijft: hé, misschien zit ik er toch écht bij. Nu kwam hij via een filmpje definitief te weten dat hij er niet bij zat, terwijl hij zelf nog helemaal niets had gehoord. Dat de bondscoach dan op de persconferentie desgevraagd verkondigt dat niemand dát hoefde te ondergaan en hij de boodschap persoonlijk heeft overgebracht, klonk voor mij dan ook vreemd", vervolgt hij.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws