Lukaku neemt met emotionele boodschap afscheid van Conte: 'Op juiste moment'

Lukaku neemt met emotionele boodschap afscheid van Conte: 'Op juiste moment'

26-05-2021 23:00
26

Antonio Conte verlaat Internazionale en daarmee ook Romelu Lukaku. De Rode Duivel groeide onder de Italiaanse trainer uit tot een absolute wereldspits en hij neemt in een bericht via Instagram afscheid van Conte.

Het is geen geheim dat de twee het goed met elkaar kunnen vinden en dat wordt nog eens extra getoond door Lukaku, die via zijn social media ook afscheid neemt van Lukaku. 'In 2014 spraken we voor het eerst en sindsdien hebben we een band', aldus Lukaku. 'We hadden verscheidene momenten om eerder samen te werken maar alleen God weet waarom niet.'

Na een mislukt avontuur bij Manchester United kwam Lukaku bij Inter terecht. Onder Conte groeide Lukaku uit tot een titelwinnaar en EL-finalist. 'Je kwam op het juiste moment en veranderde me als speler', aldus Lukaku.

'Je maakte me mentaal sterker en het belangrijkste is dat we samen wonnen. Winnen is het belangrijkste dat er is en ik ben blij dat je mijn trainer was. Ik hou je principes for de rest van mijn carrière. Het was een plezier om voor jou te spelen. Bedankt voor alles. Ik ben u veel verschuldigd', besluit Lukaku.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Romelu Lukaku (@romelulukaku)