We moeten beter worden, zo simpel is het. Dit is geen succesvol seizoen geweest

"We moeten beter worden, zo simpel is het. Dit is geen succesvol seizoen geweest"

27-05-2021 07:41 Laatste update: 08:30
27

Ole Gunnar Solskjaer vindt dat Manchester United geen geslaagd seizoen achter de rug heeft. Zijn club eindigde knap tweede in Engeland, maar verloor wel de Europa League-finale van Villarreal.

Na strafschoppen moest Manchester United zijn meerdere erkennen in Villarreal. Het leek er aanvankelijk goed uit te zien. "We moeten beter worden, zo simpel is het. Dit is geen succesvol seizoen geweest", verklaarde Solskjaer bij BT. "We hebben dit seizoen belangrijke stappen gezet. Het begin was lastig. We hadden geen voorbereiding en verloren drie van de eerste zes wedstrijden."

Wedden

Meer odds

"In de competitie hebben we doorgezet, misschien zijn we hoger geëindigd dan we dachten en we hebben een finale gehaald. Maar je moet finales winnen om er een goed seizoen van te maken", vervolgt de Noor.

Solskjaer lijkt het inmiddels op de rit te hebben bij Manchester United, al zijn er nog op- en aanmerkingen. "Nu is niet het moment om te kijken naar wat ik anders zou hebben gedaan", reageert hij op een vraag van een journalist. "Maar als je niet met de beker staat, heb je niet alles goed gedaan. We waren één penalty verwijderd van een prijs en een prachtige avond."

"We hebben de ambitie om volgend jaar terug te komen en nog beter te worden. Het enige dat je kunt doen om het geluk aan je zijde te krijgen is harder en beter werken."