'Wijnaldum-delegatie wéér 'betrapt' in Camp Nou: nog vóór EK-voorbereiding nieuws'

'Wijnaldum-delegatie wéér 'betrapt' in Camp Nou: nog vóór EK-voorbereiding nieuws'

27-05-2021 13:14
33

De FC Barcelona-transfer van Georginio Wijnaldum nadert zijn voltooiing. Voor de plaatsvervangend Oranje-aanvoerder ligt een driejarig contract klaar in Camp Nou.

Wijnaldums vertegenwoordigers werden dinsdag al in de buurt van het stadion gespot en hebben zich twee dagen later opnieuw in Camp Nou gemeld. In de tussentijd is er een mondeling akkoord tussen beide partijen bereikt: de transfervrije middenvelder hoeft alleen nog maar tekenen, berichten Mundo Deportivo en transferspecialist Fabrizio Romano. Bronnen binnen de club hebben al bevestigd dat de transfer aanstaande is, claimt MD.

Waarschijnlijk wordt Wijnaldum deze week nog – voordat hij met Oranje toe gaat werken naar het EK – voorgesteld als de eerste Barça-aanwinst van het seizoen 2021/2022. Zijn komst staat overigens los van de toekomst van trainer Ronald Koeman. Deze week is er veel gesproken over het lot van de ex-bondscoach. Clubpresident Joan Laporta wil van Koeman af, maar staat lijnrecht tegenover de clubdirecteuren, wist de krant El Confidencial donderdag te melden.