Krachtig statement van Koeman: 'Geloof niet alles wat je leest, ik ben gezond'

Krachtig statement van Koeman: 'Geloof niet alles wat je leest, ik ben gezond'

28-05-2021 17:55
91

Ook Ronald Koeman lijkt inmiddels wel klaar met de wilde verhalen die FC Barcelona-voorzitter Joan Laporta verspreid heeft. Koeman mankeert niets, in tegenstelling tot wat Laporta beweerde.

Het verhaal ging dat Koeman door een angstaanval opgenomen was in het ziekenhuis. Laporta deed er op een speciaal ingelaste persconferentie, die onder meer over de toekomst van Koeman ging, nog een schepje bovenop door te stellen dat Koeman met spoed opgenomen was in het ziekenhuis.

Wedden

Meer odds

Het management van Koeman, Wasserman, ontkende dat verhaal stellig en beet van zich af. Koeman doet dat nu ook. 'Geloof niet alles wat je hoort. Ik ben gezond, dat is alles dat telt in het leven!', laat Koeman in een korte reactie weten op social media.

Het lijkt erop dat Laporta van Koeman af wil. De voorzitter heeft in een gesprek met Koeman en zaakwaarnemer Rob Jansen aangegeven dat hij twee weken bedenktijd wil voor hij weer met Koeman in gesprek gaat. Mocht Barcelona hem ontslaan, dan staat daar volgens Spaanse media een flinke miljoenenafkoopsom tegenover.