Oud-Ajacied Rosenberg bevestigt interesse Ajax en PSV: 'Mbappé had geen kans'

Oud-Ajacied Rosenberg bevestigt interesse Ajax en PSV: 'Mbappé had geen kans'

30-05-2021 09:26 Laatste update: 15:41
107

Markus Rosenberg bevestigt dat Anel Ahmedhodzic in beeld is bij Ajax en PSV. De voormalig aanvaller van de Amsterdammers is de zaakwaarnemer van de 22-jarige centrale verdediger, die uitkomt voor Malmö FF.

Rosenberg heeft samen met voormalig FC Groningen-speler Petter Andersson het makelaarskantoor Full Potential Agency opgericht. Zij hebben bewust maar vijftien spelers in hun stal, waaronder Ahmedhodzic. De Zweedse Bosniër werd eind 2020 in verband gebracht met Ajax en PSV. "Dat klopt, maar we hebben met alle topclubs in Europa gesproken", zegt de Zweed tegen Voetbal International. "Dat is een logisch gevolg van dat hij op zijn twintigste al Speler van het Jaar werd in Zweden."

"Hij is ook meteen basisspeler bij het nationale team van Bosnië geworden, waarmee hij onlangs negentig minuten tegen Frankrijk speelde", vervolgt Rosenberg over de 1.92 meter lange rechtspoot. "Kylian Mbappé was zijn directe tegenstander en had geen kans. Als een speler zulke wedstrijden speelt, komt hij ook bij grote clubs als PSV en Ajax in de picture."

Ahmedhodzic heeft een contract tot eind december 2023 bij Malmö. Naast Ajax en PSV zou ook Atalanta Bergamo interesse hebben.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie