Haaland gespot in uitgaansleven Marbella: 6428 negatieve tests gehad

Haaland gespot in uitgaansleven Marbella: "6428 negatieve tests gehad"

30-05-2021 16:36
45

De Noorse bondscoach Stale Slobakken heeft Erling Braut Haaland verdedigd. De winnaar van de meest recente Golden Boy-verkiezing is met de nationale ploeg in het Spaanse Marbella en geniet daar van het leven.

Haaland werd betrapt in het uitgaansleven, maar Solbakken tilt er niet al te zwaar aan, laat de bondscoach weten tijdens zijn perspraatje: hij vindt het niet meer dan normaal dat de spits stoom af moet blazen na een zwaar seizoen. "Hij is een jonge speler die al lange tijd op een zeer hoog niveau en onder zeer grote druk speelt. Hij heeft alle coronaprotocollen altijd gerespecteerd en heeft 6428 negatieve tests gehad", wordt hij geciteerd door de Noorse pers.

De Noorse ploeg heeft zich niet geplaatst voor het EK, maar speelt begin juni nog oefenwedstrijden tegen Luxemburg en Griekenland. Haaland heeft in de aanloop naar die wedstrijden tijd gevonden voor stapavondjes, maar Solbakken vindt dat niet zo erg. "Het moet toegestaan zijn om onder verantwoorde omstandigheden een beetje stoom af te blazen, zonder dat het meen een issue wordt. Hij is gemotiveerd, trainde goed en heeft geen corona."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s