PSV neemt plaats in wachtkamer: 'Niets is officieel, hij kan naar meerdere clubs'

PSV neemt plaats in wachtkamer: 'Niets is officieel, hij kan naar meerdere clubs'

31-05-2021 08:14
49

PSV wacht de ontwikkelingen rond Armindo Bruma af. De Portugese vleugelaanvaller werd afgelopen seizoen verhuurd aan Olympiakos Piraeus, dat een optie tot koop van bijna zeven miljoen euro heeft. De Griekse club lijkt niet geneigd de volle mep te betalen.

Bruma heeft een wisselvallig seizoen achter de rug, waardoor Olympiakos twijfelt: bronnen rond de Griekse club melden aan het Eindhovens Dagblad dat PSV mogelijk aan de onderhandelingstafel wordt uitgenodigd om te praten over een nieuwe transfersom.

"Niets is nog officieel, maar het zou kunnen dat ze hem voor minder geld willen kopen", laat zaakwaarnemer Catio Baldé weten aan het ED. Bruma heeft over belangstelling niet te klagen, aldus Baldé. Zo lonkt de Major League Soccer. "Hij kan naar meerdere clubs."

PSV wacht in de tussentijd op nieuws uit Griekenland. Bruma was afgelopen seizoen goed voor negen goals in 33 wedstrijden namens Olympiakos. Als er geen oplossing komt, begint Bruma eind juni met trainer Roger Schmidt aan de voorbereiding in Eindhoven.