Interesse van NEC bevestigd: 'Ik verwacht een doorbraak in de komende weken'

Interesse van NEC bevestigd: 'Ik verwacht een doorbraak in de komende weken'

31-05-2021 09:15
8

NEC heeft belangstelling voor Danny Vukovic, bevestigt de ervaren keeper maandag in Het Belang van Limburg. Vukovic (36) lijkt echter nog geen beslissing te willen nemen.

De Australische doelman bereidt zich momenteel met The Socceroos voor op vier WK-kwalificatiewedstrijden tegen Koeweit, Taiwan, Nepal en Jordanië. Hij bevestigt dat NEC geïnteresseerd is, maar Vukovic schermt met de belangstelling van meer clubs.

"Er zijn nog andere opties", laat hij weten. "Op dit ogenblik heb ik nog nergens mijn handtekening gezet. Maar ik verwacht wel een doorbraak in de komende weken. Eén zaak staat vast. Ik ga niet in mijn eigen land aan de slag. Ik wil nog een tijd deel uitmaken van de nationale ploeg en een absolute voorwaarde daarvoor is dat ik in het buitenland moet spelen."

Vukovic liet twee maanden geleden contract bij KRC Genk ontbinden, zodat hij in Australië zijn hoogzwangere vrouw kon bijstaan en nadien transfervrij op zoek kon naar een nieuwe club. NEC beschikt op dit moment over slechts één doelman - Robin Roefs - die volgend seizoen onder contract staat in Nijmegen.