'Wehrmann neemt afscheid van Luzern en mag zich in voorbereiding gaan bewijzen'

'Wehrmann neemt afscheid van Luzern en mag zich in voorbereiding gaan bewijzen'

31-05-2021 11:56 Laatste update: 13:06
49

FC Luzern neemt Jordy Wehrmann niet definitief over van Feyenoord, waardoor de middenvelder per direct terugkeert naar Rotterdam. De 22-jarige middenvelder speelde het afgelopen halfjaar op huurbasis voor de Zwitserse bekerwinnaar.

Op Instagram bedankt Wehrmann de club en supporters voor de kans die hij het afgelopen halfjaar heeft gekregen in Zwitserland. 'Ik voelde me erg welkom bij deze fantastische club en we hebben het met de winst in de bekerfinale fantastisch af weten te sluiten', valt te lezen op de Instagram-pagina van de middenvelder. 'Misschien ontmoeten we elkaar nog eens in de toekomst.'

De Zwitserse club had bij Feyenoord een koopoptie weten te bemachtigen, maar deze wordt dus niet gelicht door Luzern. Dat betekent dat Wehrmann aankomende zomer de kans krijgt om zich te bewijzen onder de nieuwe trainer Arne Slot. Wehrmann maakte dit seizoen onder Dick Advocaat zijn officiële debuut in Feyenoord 1. De middenvelder viel veelal in de slotfase in en besloot in de winterstop elders speelminuten op te doen.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Wehrmann (@jordywehrmann)