'Lig nog drie jaar vast bij Real Madrid, terugkeer naar Engeland niet aan de orde'

'Lig nog drie jaar vast bij Real Madrid, terugkeer naar Engeland niet aan de orde'

31-05-2021 18:45 Laatste update: 18:52
16

Eden Hazard is vastberaden om zich terug te knokken bij Real Madrid. De club betaalde honderd miljoen euro voor de Belg, maar heeft nog geen waar voor z'n geld gekregen. Hazard geeft echter niet op.

Hazard is in Spanje meerdere keren onderwerp van gesprek geweest. Hij kampte met overgewicht en had een vormdip. Daardoor kwam hij dit seizoen tot slechts veertien wedstrijden en drie doelpunten. De teller staat in totaal op pas vier goals in dertig competitieduels in de Primera Division. Met die statistieken is Real Madrid vanzelfsprekend niet tevreden.

Maar Hazard is klaar om zich terug te vechten. Geruchten over een terugkeer naar Chelsea verwijst hij naar het rijk der fabelen. "Ik heb nog een contract van drie seizoenen bij Real Madrid, dus een terugkeer naar Engeland is niet aan de orde", klinkt het op de persconferentie van de Rode Duivels maandag. "Iedereen weet dat mijn eerste twee jaren niet goed waren, dus ik wil eerst me bewijzen bij Real Madrid. Daar ga ik alles aan doen", besluit hij.