'Chelsea wil Lukaku: Inter hoopt op meer dan 100 miljoen voor Rode Duivel'

'Chelsea wil Lukaku: Inter hoopt op meer dan 100 miljoen voor Rode Duivel'

01-06-2021 07:54
32

Chelsea hoopt Romelu Lukaku deze zomer terug te halen naar Stamford Bridge, melden meerdere toonaangevende media in Engeland en Italië. De 28-jarige Belg lijkt voor het juiste bedrag te mogen vertrekken bij Internazionale.

Volgens onder meer Sky Sports heeft Chelsea serieuze belangstelling voor Lukaku. De spits was dit seizoen uiterst belangrijk voor Inter, dat voor het eerst sinds 2010 de Scudetto won. De Milanezen kampen echter met financiële problemen, waardoor een transfer van 115 miljoen euro bespreekbaar is. Of The Blues dat willen betalen, is nog onduidelijk.

Chelsea wil sowieso doorpakken na de winst van de Champions League. Ook Erling Haaland prijkt op het verlanglijstje van eigenaar Roman Abramovich, weet de Britse omroep. De Noor, die 41 keer scoorde in 41 duels, lijkt echter moeilijk los te weken bij Borussia Dortmund. Een transferclausule van naar verluidt 75 miljoen treedt pas volgend jaar in werking.

De jacht van Chelsea naar nieuwe spitsen is slecht nieuws voor Olivier Giroud en Tammy Abraham. De ervaren Fransman staat op het punt om over te stappen naar AC Milan. Ook Abraham, die niet eens werd opgenomen in de wedstrijdselectie voor de Champions League-finale tegen Manchester City, mag vertrekken.