'PSV werkt aan twee toptransfers: Pröpper wil zelf graag terug naar Nederland'

'PSV werkt aan twee toptransfers: Pröpper wil zelf graag terug naar Nederland'

Gepubliceerd: dinsdag 1 juni 2021 om 09:25di 01-06-2021 om 09:25

De transferjacht op Davy Pröpper dreigt een kwestie van de lange adem te worden voor PSV. Volgens het Eindhovens Dagblad en Voetbal International maakt Brighton & Hove Albion geen aanstalten om de middenvelder te verkopen.

Pröpper raakte vorig seizoen uit de gratie in Engeland, speelde mede door blessures slechts elf officiële wedstrijden en kan rekenen op concrete belangstelling van zijn oude club PSV. De Eindhovenaren moeten echter geduldig zijn: Brighton heeft vooralsnog geen haast om de 29-jarige middenvelder te laten gaan.

Op dit moment is het gat tussen Brighton en PSV te groot. John de Jong, technisch manager in het Philips Stadion, ziet het niet zitten om de gevraagde tien miljoen euro op te hoesten. Pröpper heeft nog een tweejarig contract. Wat in het voordeel van PSV spreekt, is dat de 17-voudig international van Oranje zelf graag terug wil naar Nederland.

PSV is de laatste weken druk bezig om Pröpper los te weken bij Brighton. Hij staat samen met Marco van Ginkel op de lijst met geplande versterkingen. Van Ginkel is transfervrij, nu Chelsea zijn aflopende contract niet gaat verlengen. PSV hoopt hem voor de start van de voorbereiding (25 juni) te kunnen strikken.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws