Bijlow praatte niet met De Boer: 'Toen hebben we de hand geschud, verder niet'

Bijlow praatte niet met De Boer: 'Toen hebben we de hand geschud, verder niet'

01-06-2021 19:34
104

Justin Bijlow is op dit moment niet bezig met een mogelijke plek bij het Nederlands elftal, na het slechte nieuws voor Jasper Cillessen dinsdag. Marco Bizot is de vervanger van de Valencia-keeper in de EK-selectie van Oranje.

"Ik ben nu met Jong Oranje bezig. Dat is al zo sinds ik weer fit ben en speel", vertelt de Feyenoord-keeper in gesprek met het Algemeen Dagblad. Bijlow maakte afgelopen maandag de 90 minuten vol tijdens de 2-1 overwinning van Jong Oranje op Jong Frankrijk. Mocht één van de drie Oranje-keepers wegvallen met een blessure, dan maakt Bijlow een goede kans om alsnog mee te gaan naar het 'grote' EK.

Wedden

Meer odds

"Daar denk ik helemaal niet aan. Mocht het wel zo zijn, dan met alle liefde natuurlijk", vervolgt Bijlow, die nog niet met bondscoach Frank de Boer gesproken heeft. "De Boer was een trainingsdag bij Feyenoord langs om te kijken. Toen hebben we de hand geschud, verder niet."

Bijlow is ambitieus en hoopt in de toekomst de eerste keeper van Oranje te worden. Veel mensen denken dat hem dit gaat lukken. "Het is mooi dat mensen dat zeggen. Ik moet het laten zien. Als ik goed blijf presteren, hoop ik dat ik er binnenkort bij zit. Iedereen wil het hoogst haalbare, dat is het grote Oranje", sluit hij af.