Breaking news

Ihattaren 'komt afspraken niet na' en is uit selectie PSV gezet

Schuurs wacht op Jong Oranje-ploeggenoot Teze en weigert taxi: 'Super voorzichtig'

Schuurs wacht op Jong Oranje-ploeggenoot Teze en weigert taxi: 'Super voorzichtig'

Gepubliceerd: dinsdag 1 juni 2021 om 20:47di 01-06-2021 om 20:47

Perr Schuurs en Jordan Teze hebben het feestje van Jong Oranje na de 2-1 overwinning op Jong Frankrijk aan zich voorbij laten gaan. Schuurs weigerde een taxi, aangezien deze niet in de 'UEFA-bubbel' zat. De Ajax-verdediger wachtte op Teze, die nog bij de dopingcontrole zat.

"Hij kon niet plassen", lacht Schuurs, die 3,5 uur na de wedstrijd pas richting het hotel ging, in gesprek met De Telegraaf. "Op het moment dat wij in het hotel kwamen, was iedereen al naar zijn kamer."

De Ajax-verdediger had echter al veel eerder bij zijn ploeggenoten kunnen zijn. Er stond een taxi voor hem klaar, maar deze was niet door de UEFA geregeld. "Door de UEFA is alles binnen onze bubbel perfect geregeld. Iedereen negatief getest. Die andere chauffeur zat echter niet in de bubbel, had geen PCR-test gehad, dus kon ik niet met hem mee. We zijn super voorzichtig, want een ongeluk zit in een klein hoekje."

Schuurs denkt daarbij aan de situatie bij het 'grote' Oranje. "Kijk naar Cillessen, die het EK mist. De halve finale en finale overslaan vanwege corona zou ik een ramp vinden", vervolgt de Ajax-verdediger, die dinsdag niet meetrainde bij Jong Oranje. "Ik heb een flinke blaar op mijn linkervoet. Die is helemaal open en moet ik laten drogen, dus ik kan beter even geen schoenen aan doen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws