Breaking news

Rosario heeft transfer officieel te pakken: van PSV naar 'Nederlands' Nice

'Eerste Wolfsburg-transfer aanstaande: Van Bommel komt uit in Volendam'

'Eerste Wolfsburg-transfer aanstaande: Van Bommel komt uit in Volendam'

Gepubliceerd: donderdag 3 juni 2021 om 10:14do 03-06-2021 om 10:14

Laatste update: donderdag 3 juni 2021 om 11:19do 03-06-2021 om 11:19

De kans lijkt groot dat Micky van de Ven de eerste versterking van de nieuwe VfL Wolfsburg-trainer Mark van Bommel wordt. Volgens de Wolfsburger Allgemeine is een akkoord met FC Volendam een kwestie van tijd.

Van de Ven (20) wordt al geruime tijd gelinkt aan een transfer naar Wolfsburg. Na de aanstelling van Van Bommel, die woensdag voor twee seizoenen tekende, lijkt de transfer in een stroomversnelling te komen: Wolfsburg en Volendam naderen een akkoord over de transfersom, meldt de Wolfsburger Allgemeine. Van de Ven wil zelf graag naar de Bundesliga-club, die volgend seizoen in de Champions League speelt.

De nieuwe Feyenoord O21-trainer Sipke Hulshoff, die afgelopen seizoen met Van de Ven werkte bij Volendam, zei deze week tegen VoetbalPrimeur dat de verdediger klaar is voor een stap hogerop. "Micky was vorig seizoen eigenlijk al onhoudbaar. Het is eigenlijk een wonder dat Volendam hem nog een jaar heeft weten te behouden", aldus Hulshoff.

Van Bommel hoopt naar verluidt ook Steven Berghuis (Feyenoord) en Mohamed Ihattaren (PSV) naar Wolfsburg te halen, terwijl 1. FC Köln-verdediger Sebastiaan Bornauw geldt als mogelijke vervanger van uitblinker Maxence Lacroix, die wordt begeerd door RB Leipzig.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws