AD: Rav van den Berg (16) kan na één Eredivisie-duel in gesprek met Ajax

AD: Rav van den Berg (16) kan na één Eredivisie-duel in gesprek met Ajax

03-06-2021 14:58
141

Sepp van den Berg verruilde PEC Zwolle ooit voor Liverpool en ook zijn broer Rav lijkt De Blauwvingers al op jonge leeftijd te verlaten. De pas zestienjarige verdediger wordt gevolgd door Ajax, meldt het Algemeen Dagblad.

Van den Berg werd als jeugdspeler van PEC al begeerd door onder meer Ajax, PSV en Liverpool, maar besloot zijn club toen trouw te blijven. Inmiddels heeft hij zelfs zijn Eredivisie-debuut gemaakt. Het zou echter zomaar kunnen dat de verloren wedstrijd tegen Vitesse meteen zijn laatste wedstrijd namens de PEC-hoofdmacht is geweest.

Ajax heeft namelijk wederom zijn pijlen op de jeugdinternational gericht. De verdediger kan zijn tot 2022 doorlopende contract in Zwolle verlengen – PEC heeft hem een nieuwe, verbeterde aanbieding gedaan – maar heeft ook permissie om met Ajax te praten, bericht het AD.

Broer Sepp brak tijdens het seizoen 2018/2019 door bij PEC. Hij verhuisde uiteindelijk voor bijna twee miljoen euro naar Liverpool en werd de afgelopen maanden verhuurd aan Preston North End.