Vader van Agüero haalt keihard uit naar Guardiola: Hij is nooit eerlijk geweest

Vader van Agüero haalt keihard uit naar Guardiola: "Hij is nooit eerlijk geweest"

04-06-2021 10:32
31

De vader van Sergio Agüero is op z'n zachtst gezegd geen fan van de mens Pep Guardiola. De manager van Manchester City wordt beticht van krokodillentranen.

Agüero luisterde zijn laatste Premier League-optreden voor Manchester City op met twee goals tegen Everton (5-0) en na afloop hield Guardiola het niet droog. "We houden zoveel van hem. Hij is een speciaal persoon voor ons allemaal", stamelde Guardiola, die vijf jaar met Agüero samenwerkte. "We kunnen hem niet vervangen."

Wedden

Meer odds

Leonel de Castillo, vader van de 33-jarige spits, is er niet van onder de indruk. "Ik geloof zijn tranen niet", laat hij weten bij Radio de la Red. "Hij is nooit eerlijk geweest tegen mijn zoon en volgens mij heeft hij hem nooit gewild. Guardiola wil altijd zelf de hoofdrolspeler zijn binnen een club, in plaats van een speler."

"Hij kan iemand van de ene op de andere dag zomaar wisselen", vervolgt Agüero senior. "Je weet bij Guardiola nooit of je een basisspeler bent of niet. Er is Sergio verteld dat zijn tijd bij de club erop zat en dan is de enige optie die je hebt om te vertrekken. Maar Guardiola zegt dat Sergio niet te vervangen is en toch laat hij hem gaan. Hij is een geweldige coach, maar hij is niet eerlijk."

Agüero tekende deze week voor twee seizoenen bij FC Barcelona, dat hem transfervrij overneemt van Manchester City. In Engeland maakte hij 260 goals in 390 wedstrijden.