Mundo Deportivo doet navraag en bevestigt: Wijnaldum 'neigt naar PSG'

Mundo Deportivo doet navraag en bevestigt: Wijnaldum 'neigt naar PSG'

04-06-2021 22:37 Laatste update: 22:45
151

ESPN pakte vrijdagavond uit met het nieuws dat Paris Saint-Germain FC Barcelona te slim af wil zijn in de strijd om de handtekening van Georginio Wijnaldum. Mundo Deportivo heeft inmiddels navraag gedaan bij 'bronnen binnen de club' en bevestigt dit verhaal.

De Spaanse krant voegt eraan toe dat Wijnaldum op dit moment zou neigen naar een overstap naar Frankrijk. De Nederlander loopt deze zomer uit zijn contract bij Liverpool en kan daardoor transfervrij opgepikt worden.

De bronnen geven aan Mundo Deportivo aan dat PSG 'een veel hoger bod heeft gedaan dan Barcelona'. De Spaanse grootmacht heeft niet de financiële middelen om ook maar enigszins in de buurt te komen van het aanbod van PSG. Waar ESPN meldde dat Wijnaldum nog geen beslissing heeft gemaakt, denkt Mundo Deportivo dat het niet lang meer zal duren voordat er een akkoord gesloten wordt met de Franse club.

Het zou een tegenvaller zijn voor Ronald Koeman, die Wijnaldum graag aan de selectie van Barcelona toe had willen voegen. De twee kennen elkaar goed van hun gezamenlijke tijd bij het Nederlands elftal.