'Zoekend Tottenham Hotspur kan zich zomaar weer melden bij Ajax'

'Zoekend Tottenham Hotspur kan zich zomaar weer melden bij Ajax'

05-06-2021 11:30
70

Het is nog altijd niet ondenkbaar dat Tottenham Hotspur terugkeert voor Erik ten Hag. De club moet ineens schakelen nu de gesprekken met Antonio Conte geklapt zijn.

Ten Hag sprak al eens met Tottenham, maar dat ging toen niet door. Kort daarna verlengde Ajax zijn contract met één seizoen, waardoor een vertrek uitgesloten is. Maar daar is men in Engeland niet van overtuigd. Ten Hag blijft hoog op de lijst staan bij Tottenham, schrijft The Guardian. Ook nu Ajax zijn contract verlengd heeft.

Wedden

Meer odds

Of Tottenham zich gaat melden bij Ajax is de vraag. En het valt ook nog te bezien of Ten Hag gevoelig is voor de avances van de Londense club. Hij heeft zelf uitgesproken te willen blijven. Ten Hag staat op het punt om zijn vierde seizoen in te gaan als trainer van Ajax.

De zoektocht van Tottenham naar een nieuwe manager is ontaard in een ware soap. De club probeerde na het seizoen iemand te hebben, maar dat is niet gelukt. Mauricio Pochettino zou op de nominatie staan om terug te keren, maar mag niet weg van Paris Saint-Germain. Een akkoord met Conte was zeer dichtbij, maar komt er niet.