Volendam versterkt voorhoede verder na komst Mühren: 'M&M it is'

Volendam versterkt voorhoede verder na komst Mühren: 'M&M it is'

05-06-2021 15:20 Laatste update: 15:21
59

FC Volendam gaat lekker op de transfermarkt. In navolging van Robert Mühren speelt ook Daryl van Mieghem komend seizoen in het shirt van de club. De aanvaller komt transfervrij over van De Graafschap, waar hij over een aflopend contract beschikte.

Volendam bevestigt het nieuws via de officiële kanalen. Van Mieghem heeft een contract voor twee seizoenen getekend, met een optie voor nog een seizoen. "Ik heb heel veel zin in deze nieuwe uitdaging. Het aanvallende voetbal en de ambitie van de club spreken mij enorm aan", vertelt Van Mieghem in een eerste reactie. 

Het contact met trainer Wim Jonk was vanaf het eerste moment goed, zo geeft hij aan. "Het was voor mij duidelijk dat ik naar Volendam wilde. Ik ben dan ook blij dat het allemaal rond is gekomen en kan niet wachten om te beginnen."

Technisch directeur Jasper van Leeuwen is blij dat de voorhoede van Volendam verder versterkt is. "Met de komst van Daryl krijgt de selectie een flinke boost in aanvallend opzicht. Hij heeft over een langere periode aangetoond dat hij niet alleen een zeer dreigende individualist is, maar ook een stabiele teamplayer."