Van der Meijde hoopt op transfer van PSV naar Ajax: 'Het is een gesloten boek'

Van der Meijde hoopt op transfer van PSV naar Ajax: 'Het is een gesloten boek'

Gepubliceerd: zaterdag 5 juni 2021 om 17:34za 05-06-2021 om 17:34

Andy van der Meijde denkt dat Mohamed Ihattaren moet vertrekken bij PSV. De relatie tussen trainer Roger Schmidt en Ihattaren lijkt flink bekoeld Stiekem hoopt Van der Meijde dat de middenvelder volgend seizoen in het shirt van Ajax speelt. 

"Ik houd van Ihattaren, maar hij heeft gewoon een kutseizoen gehad. Misschien had het voor hem ook wel anders uit kunnen pakken als hij nu was meegegaan met het Nederlands elftal", begint Van der Meijde in gesprek met Veronica Inside.

"Ik denk dat je hem gewoon een beetje liefde moet geven, vertrouwen, een praatje met hem moet gaan maken. Dan krijg je daar heel veel voor terug", vervolgt Van der Meijde. "Als je tegen hem ingaat... Heel Nederland praat over hem. Die jongen moet het ook waarmaken hè. Als de trainer dan tegen hem zegt: je moet met het tweede gaan voetballen. Daar wordt niemand blij van."

Van der Meijde heeft wel een tip voor Ihattaren. "Ik hoop dat hij naar Ajax gaat. Dat hoop ik echt. Dat hij daar een paar jaartjes speelt en dan een klapper kan maken. Ik denk wel dat hij weg moet bij PSV, dat is een gesloten boek. Schmidt blijft nog. Ze hadden Schmidt weg moeten doen, of Ihattaren weg moeten doen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws