'FC Barcelona dreigt Wijnaldum te verliezen en drukt paniekknop in'

'FC Barcelona dreigt Wijnaldum te verliezen en drukt paniekknop in'

06-06-2021 07:15 Laatste update: 16:24
187

Paris Saint-Germain heeft Georginio Wijnaldum bijna binnen. Niets staat een overstap naar Parijs nog in de weg, tenzij FC Barcelona het bod verhoogt.

Dat meldt transferexpert Fabrizio Romano. Barcelona was er met Wijnaldum al uit over een contract voor drie seizoenen. Maar PSG heeft de planning van de Catalanen volledig overhoop gegooid en dreigt er met Wijnaldum vandoor te gaan. Het salaris dat Barcelona hem biedt is door PSG verdubbeld. Wijnaldum neigt nu naar Frankrijk.

Wedden

Meer odds

En dus heeft men bij Barcelona de paniekknop ingedrukt. Als de club het aanbod niet verhoogt, gaat Wijnaldum naar PSG. Het is de vraag wat Barcelona nog kan om hem over te halen. De Spanjaarden hebben door de coronacrisis al een flinke jas uitgedaan, veel mogelijkheden zijn er niet.

Het basissalaris van Wijnaldum lag aanvankelijk al niet zo hoog: een groot deel van zijn salaris zou uit bonussen en variabelen bestaan. Barcelona overweegt nu toch om een beter aanbod te doen. De club is in ieder geval niet van plan om Wijnaldum zomaar naar PSG te laten gaan. In Frankrijk ligt een driejarig contract ter waarde van 24 miljoen euro klaar.

Wijnaldum hakt naar verluidt zondag nog de knoop door over zijn toekomst. De middenvelder bereidt zich momenteel met het Nederlands elftal voor op het EK, dat op zondag 13 juni van start gaat met een 'thuiswedstrijd' tegen Oekraïne.