Breaking news

Rosario heeft transfer officieel te pakken: van PSV naar 'Nederlands' Nice

UEFA-preses Ceferin haalt ongenadig hard uit: 'Hij bestaat voor mij niet meer'

UEFA-preses Ceferin haalt ongenadig hard uit: 'Hij bestaat voor mij niet meer'

Gepubliceerd: zondag 6 juni 2021 om 13:35zo 06-06-2021 om 13:35

UEFA-voorzitter Aleksander Ceferin heeft wederom hard uitgehaald richting Juventus-preses Andrea Agnelli. Die gaf meerdere malen aan dat de UEFA zich geen zorgen hoefde te maken over een zogenaamde Super League, maar steunde het plan uiteindelijk toch. 

Eén dag voor de bekendmaking van de Super League-plannen zei Agnelli nog tegen Ceferin dat hij zich geen zorgen hoefde te maken. De UEFA-voorzitter is nog steeds woest. "Bij hem is het persoonlijk. Die man bestaat in mijn ogen niet langer", vertelt Ceferin in gesprek met So Foot. "Ik dacht dat we vrienden waren, maar hij loog tot op het laatste moment recht in mijn gezicht door me te verzekeren dat er geen reden was om me zorgen te maken. De dag daarvoor had hij alle documenten getekend voor de Super League."

Ceferin baalt van het feit dat hij niet op de hoogte werd gesteld van de plannen van de twaalf clubs. "Ze zullen de consequenties van hun acties moeten accepteren", vervolgt de UEFA-preses, die niet bang is voor een nieuwe 'Super League-poging'. "Ik denk dat we de komende tien tot vijftien jaar wel goed zitten, maar je weet het natuurlijk nooit."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws